31 Ocak 2013 Perşembe
Mantarli Borek
Malzemeler:
4 Yufka
2 Su Bardagi Sut
1 Paket Mantar
1 Corba Kasigi Un
1 Corba Kasigi Tereyagi
2 Yumurta
200 gr Kasar
Yapilisi:
Mantarlari tavada soteliyoruz. Unu ilave edip sotelemeye devam ediyoruz. Tereyagini da uzerine ekledikten sonra bir sure daha soteleyip sutu ilave ediyoruz ve besamel soslu mantar kivamini alana kadar pisiriyoruz.
Yufkalarimizi istediginiz sekilde kesip uzerine once sogumus mantarli sostan ve kasar rendesinden bir miktar koyup sariyoruz. Ayri bir kapta yumurta ve sutu iyice cirpip her borek tanesini once bu karisima batirip cikariyoruz. Ardindan galeta ununa buluyoruz ve kizartarak pisiyoruz.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder